Make your own free website on Tripod.com
| Home Renungan Minggu ini MENGENAI b2J AHLI KELAB b2J xTreMe-daNceR PROGRAM b2J FORUM b2J CHAT-ROOM RENUNGKANLAH KESAKSIAN GALLERY NEWSLETTER KOD LIRIK LAGU MAIN GITAR STATEMENT OF FAITH
b2Jclub
Ur 2nd Chance Concert

Seperti yang kita lihat dibawah ini, itu adalah "cover" konsert "ur 2nd chance" yang telah berlangsung pada 25 hingga 26 oct bersamaan dengan hari sabtu dan hari ahad yang lalu. Konsert ini diadakan di Palm Square Center Point di tingkat 5. Konsert ini di"organised" oleh Campus Crusade for Christ dan juga City Praise Ministry dimana kita dilayani atau dipolopori oleh Radix Band bersama dengan Expression Dancers.

Radix Band

RADIX BAND dianggotai oleh :
 
MUSICAL DIRECTOR      :  Wellon Muyou
KEYBOARD                     :   Yosia Samuel
BASS                             :   Davy Paul
GUITAR                          :   Rozes Solingkin
DRUM                             Andy Muyou
 
SINGERS                      
  Bob G.Mikil, Donny Paul Ating
 Wilson Lion, Winnie Goh
 Velvet, Annie L, Rachel G
 Auiella, Jestina, Florence, Roslin
 Sofia, Jimmy B, BJ.

Untuk pengetahuan semua, kebanyakan lagu-lagu yang dibawakan semasa konsert ini berentak MODEN, dan ini lah pertamakali saya mendengar HARD MUSIC dinyanyikan dalam konsert untuk kemuliaan nama TUHAN ... thankx God finally (KITA) melakukannya, memecahkan tradisi gereja masa lalu dengan memasuki satu lagi dimensi pelayanan baru berhubung dengan music-music seperti ini. AMEN... antara lagu yang paling saya gemari semasa konsert adalah lagu "Turn The Tides" ciptaan 38th parallel, "Hands up" by GMB, "Mengejar HadirMU" GMB dan juga "potter hand" by hillsong. WOW semua lagu dibawakan oleh mereka yang "nampaknya" sudah profesional dalam konsert besar. SYABAS sekali lagi...

Inilah tiket konsert yang dijual dengan harga RM 10 untuk konsert dua hari (Rugi lah kalau korang tak dapat p tengo ari tu). Jangan risau tahun depan pasti ada lagi.

Tiket Konsert

Bersama dengan Pemain Keyboard Radix Band Yosia Samuel, dia ni dahlah pandai main keyboard boleh hip hop lagi ala-ala linkinPark ... gua salute sama lu Yosia ... opppss Salute sama Tuhan . Pelayanan Yosia sangat memberkati dan memang BEST !

gidong with Yosia
b2jclub copyright

Horizontal Divider 29

Hah inilah antara wajah-wajah mereka yang terlibat dan menjayakan konsert Ur 2nd chance ini. HMmmm yang lain tu tumpang glamour saja hahahahahha ...... Syabas untuk anda semua !!!

gdong

Horizontal Divider 29

Hah ni pula, rockers yang bernama Rozes, tengo muka tu, GANAS macam dia main gitar juga, ganas oooo, bagus mainan gitar dia ni, mengalahkan man kidal ... kui kui kui ... TERUSKAN pelayanan anda ging hingga ketahap yang maksimum untuk kemuliaan nama TUHAN. goreng geng jangan tak goreng ! Hands up , hands up cmon let praise Him loud ..... korang sambung nyanyi ..

07.jpg

10.jpg

RADIX BAND FanClub
NAMA ANDA **
ALAMAT LENGKAP **
EMAIL ANDA **
Telefon ANDA
Bangsa **
UCAPAN **
This message is private